Lidmaatschap Pellikaan Health Club van Pellikaan Health & Racquet Club Hoofdkantoor opzeggen/opzegbrief.

Abonnement opzeggen met een opzegbrief

Vul jouw gegevens in en klik op Maak opzegbrief. Je hoeft de brief alleen nog maar uit te printen, te frankeren en op de post te doen.

Lidmaatschap Pellikaan Health Club

Lidmaatschap Pellikaan Health Club
Opzegtermijn (Indien van toepassing): 2 Maand/maanden

Pellikaan Health & Racquet Club Hoofdkantoor

Tel: 076-5335535
Fax: 076-5224484
E-mail: info@phrc-breda.nl
Website: www.phrc.nl
Stap 1

Vul hier jouw gegevens in voor de opzegbrief

Contractnummer *  Voer hier het contractnummer van het op te zeggen abonnement in. Wanneer het nummer onbekend of niet van toepassing is, kun je niet bekend invullen of n.v.t.
Email *  Vul hier jouw e-mail adres in.
Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Adres * Voer hier de straatnaam in zonder huisnummer en toevoeging.
Huisnummer * Voer hier het huisnummer in zonder toevoeging.
Nr. Toevoeging Voer hier nummer toevoegingen in, bijv. zwart, hoog of A
Postcode * Vul de postcode in door eerst de 4 cijfers in te vullen en dan de letters. bv. 1234AB
Woonplaats *
Land *
Geef je mening

Deel je mening over Lidmaatschap Pellikaan Health Club met anderen

Vertel anderen waarom je opzegt of tevreden bent

Wil je wat kwijt over de dienst, het product, de service of gewoon over jouw ervaring? Laat het ons en anderen weten.

Naam Vul hier jouw naam in. Let op: Anderen kunnen deze naam zien
  Let op: Deze naam kan online gebruikt worden. Wil je anoniem blijven vul dan niks in.
Wat wil je kwijt: *
Geef je mening

Mening van anderen

Twee jaar geleden een tweejarig gezinscontract gesloten in tussentijd is mijn partner ernstig ziek geworden, kan en mag niets meer op sportgebied en mijn dochter tijdens de zwemlessen bijna verdronken..... ik heb gevraagd om het contract om te zetten alleen op mijn naam ....... geen bericht nou ja wel bericht van een gerechtsdeurwaarder. Mijn advies zoek een leuke kleine sportschool in de buurt met vaak veel betere persoonlijke begeleiding als deze fabriek!

Geschreven door Leo de Boer op 18-7-11

Ik vind het ook een beetje belachelijk hoe PHRC omgaat met de abonnementen van leden, prima.. je sluit het af voor een jaar, daar kan ik inkomen. Maar er mag vanuit het hoofdkantoor best met iets meer gevoel van redelijkheid naar een reden van opzegging worden gekeken. Zo ben ik pas mijn eigen zaak begonnen (Augustus 2010) en heb ik het een tijdje aangekeken. In plaats van 15x kon ik nog maar 0-2x per maand gaan sporten, waarbij een contract van 60€ per maand toch wel heel erg overbodig wordt. Op 22 okt 2010 heb ik mijn abonnement op willen zeggen (einddatum was 30 oktober) en toen werd mij gemeld dat ik al te laat was en het verlengd zou worden met een jaar. Ik heb daarop van alles geprobeerd om duidelijk te maken dat ik in geen staat ben nog te komen sporten vanwege tijdgebrek en werkzaamheden ver buiten Maastricht (Brussel (BE) en Aken (DE)). Ik heb hierbij ook nog rekening gehouden met een opzegtermijn van 2 maanden (ik heb nu inmiddels november en december nog doorbetaald), maar toch blijft het vanuit het hoofdkantoor niet goed genoeg bevonden worden dat mijn abonnement opgezegd kan worden. Kortom; belachelijk. Als ik een reden had dat ik geen zin meer had, had ik nog een beetje begrip ervoor gehad. Maar ik heb 3 maanden voor niets betaald om het aan te kijken of het echt nutteloos was voor mij en als ik dan tot de conclusie kom dat het echt niet gaat wordt er op deze manier lastig over gedaan (ok, wellicht had ik beter moeten opletten op welke datum mijn abo verlengd werd, daar ik uitging van 1 jan, maar dat terzijde).

Geschreven door anoniem op 20-12-10

ik wil per direct opzeggen omdat ik het niet meer kan betalen en het mij veel te duur word en jullie houden zich ook niet aan de afspraken want ik had met inge van gestel afgesproken dat ik de betalingen op 20 augustus zou gaan betalen en dat ik dan gewoon naar binnen kon in de club maar jullie vanuit het hoofd kantoor blokkeren toch de pas terwijl inge van gestel de blokade eraf gehaald had en jullie van uit het hoofd kantoor blijven vervelen over die 89,90 nou ik had alang afsprakken gemaakt met inge van gestel maar ik ga perdirect ermee stoppen ik ga er ook voor zorgen dat jullie niet meer kunnen gaan incasseren bij mij bank. want via een machtiging kaart had ik ook al gegeven aan inge van gestel maar dan gaan jullie ook door met incasseren dat hielp ook niet maar ik ga van de week naar de bank toe en ik laat het blokkeren dan kunnen jullie niks meer. marco v munster

Geschreven door anoniem op 14-8-10