ProAssist Belgarant van ProAssist Nederland BV opzeggen/opzegbrief.

Abonnement opzeggen met een opzegbrief

Vul jouw gegevens in en klik op Maak opzegbrief. Je hoeft de brief alleen nog maar uit te printen, te frankeren en op de post te doen.

ProAssist Belgarant

ProAssist Belgarant
Opzegtermijn (Indien van toepassing): 1 Maand/maanden

ProAssist Nederland BV

Tel: 0344-636363
Fax: 0344 636364
E-mail: verzekering@proassist.nl
Website: http://www.proassist.nl/
Stap 1

Vul hier jouw gegevens in voor de opzegbrief

Contractnummer *  Voer hier het contractnummer van het op te zeggen abonnement in. Wanneer het nummer onbekend of niet van toepassing is, kun je niet bekend invullen of n.v.t.
Email *  Vul hier jouw e-mail adres in.
Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Adres * Voer hier de straatnaam in zonder huisnummer en toevoeging.
Huisnummer * Voer hier het huisnummer in zonder toevoeging.
Nr. Toevoeging Voer hier nummer toevoegingen in, bijv. zwart, hoog of A
Postcode * Vul de postcode in door eerst de 4 cijfers in te vullen en dan de letters. bv. 1234AB
Woonplaats *
Land *
Geef je mening

Deel je mening over ProAssist Belgarant met anderen

Vertel anderen waarom je opzegt of tevreden bent

Wil je wat kwijt over de dienst, het product, de service of gewoon over jouw ervaring? Laat het ons en anderen weten.

Naam Vul hier jouw naam in. Let op: Anderen kunnen deze naam zien
  Let op: Deze naam kan online gebruikt worden. Wil je anoniem blijven vul dan niks in.
Wat wil je kwijt: *
Geef je mening

Mening van anderen

Naaibakken, na een maand al opgezegd. Wordt er ineens een jaar later 33 eu van je rekening afgetrokken. Opnieuw opgezegd, geld teruggehaald. Nog geen maand later, zelfde liedje

Geschreven door Anoniem op 5-12-12

Ik was mijn tablet kwijt vanaf 20 september en heb begin november pas n nieuwe gekregen terwijl ze tegen mij hadden gezegd 3 tot 4 weken maar wel gwn abbo doorbetalen en zeggen daar kunnen wij niks aan doen ipv een leentablet geven nee doen ze niet alleen schade aan mobieltjes echt onzin proassist belgarant. Ook mijn laatste x dat ik bij hen iets afsluit en ook laatste x dat k bij belcompany iets koop of afsluit

Geschreven door anoniem op 5-11-12

niets afsluiten bij deze verzekering, zie onderstaande reactie's dat zegt toch genoeg! ik speel mijn klacht door naar radar, en ben bij DAS.

Geschreven door boze papa op 27-9-12

Jullie houden al meer dan 1 jaar geld af voor een verzekering die mijn moeder nooit heeft afgesloten ik eis haar geld onmiddelijk terug anders onderneem ik gerechtelijke stappen.

Geschreven door loenhout op 23-9-12

wachtijd aan de telefoon is heel erg lang, je betaald hier wel voor

Geschreven door Tesse op 5-9-12

Waardeloos bedrijf verzekering van 10 euro per maand en ineens gaat er 25 euro van je rekening af... oplichters

Geschreven door richard op 30-5-12

Geachte mensen wat is dit nou voor flauwekul ik heb nooit een verzekering afgesloten bij jullie,ik heb jullie geen machtiging gegeven nog een brief ondertekend dat ik deze heb afgesloten,gaarne zie ik het bedrag terug gestord op mijn rekening. Vriendelijke groet Janny Schaper

Geschreven door Janny Schaper op 28-3-12

er wordt beloofd dat ik me tel binnen 4 weken terug kan krijgen ik ga nu me 7de week in wat vindt k dit associaal.. een keer en nooit weer,, baal als een stekken !!!!!

Geschreven door christina op 9-3-12

Heb ik al 3 weken geleden mn Samsung Galaxy S2 opgestuurd, krijg ik een of ander flut Htc telefoontje terug. Toen ik opgebeld heb om naar de status van mijn toestel te vragen, werd ik opgehangen. Belachelijk.

Geschreven door anoniem op 25-2-12

Heb ooit in 2006 iets afgesloten bij proassist. telefoon in 2008 kapot gegaan,maar in al die jaren tijd nooit een brief of wat dan ook van proassist. Door mijn onwetendheid en niet elke bankafschriften nakijken 3 jaar voor niks betaald. Ook een beetje mijn fout slechte administratie, maar vind het vies om 5 jaar lang geen brief mail of wat dan ook te krijgen zodat mij aan herrinerd., Ooo heb nog verzekering bij jullie.

Geschreven door Benjamin op 21-11-11

Wat een klote onderneming! Ik hoorde een gelijkwaardig toestel te krijgen, en heb een of andere prehistorische nokia gekregen, en dat was 1,5 maand geleden!!!! Ik zou binnen 4 weken horen of er vorderingen zijn enz, maar nee. Leen toestel ziet er echt maar dan ook ECHT niet uit, schaam me dood. Bovendien heb ik echt 17 keer gebeld (80 cent wat een oplichterij), en niemand neemt op! Ik probeer ze al 2 weken te bereiken. Ik vind dit vreselijk heb anderhalf jaar tientje per maand betaald, knetter veel geld. Mijn vader is een rechter-commisaris dus ik ga er echt voor zorgen dat belgarant hiervoor boet.

Geschreven door anoniem op 8-11-11

Zoek op internet een betere verzekering dan dit. Ik heb mijn iphone 3gs met schade opgestuurd en ben nu inmiddels al 5 weken verder! Ik heb een oude htc telefoon als vervangend toestel gekregen inmiddels 5 jaar oud ofzo! Terwijl ik een gelijkwaardige toestel hoor te krijgen. Ik heb vandaag gebeld en mijn toestel is niet te repareren dus... heb ik volgens het contract recht op een nieuw toestel. Echter kreeg ik te horen dat ik een gereviseerde 3gs krijg. SLUIT NIETS AF MET BELGARANT!!!!

Geschreven door Dhsdo op 3-10-11

Ik heb nu al wel 6 briefen er na toe gestuurt heb gebeld en nog schrijfen ze me van men bankrekening geld af terwijl ik al bijna 2 jaar geen abboment en toestel meer heb. maar wel elke keer 30 euro voor niks weg. Waardeloos heb al meer voor de verzekering betaald dan voor men hele toestel en krijg ook niks terug.

Geschreven door Ramona op 7-3-11

Even een verzekering aansmeren. Het schijnheilige van deze verzekering is dat je er geen papieren van krijgt, dus niet maandelijks een overzicht van wie wat afschrijft of wat je rechten zijn. Nee, wel elke maand een anonieme afschrijving, zodat het niet opvalt dat je nog steeds verzekert bent, terwijl je misschien al lang een ander toestel hebt.

Geschreven door Erik W. op 4-3-11

ik vind het tijd om op te zeggen

Geschreven door anoniem op 22-2-11

ik vind het reuze irritant dat als je probeerd om meerdere keren je verzekering op te zeggen dat er dan van proassist niets gebeurd.en dat ze nog steeds geld afschrijven!!!.

Geschreven door m. op 24-1-11