Abonnement Lecturama van Uitgeverij Lecturama opzeggen/opzegbrief.

Abonnement opzeggen met een opzegbrief

Vul jouw gegevens in en klik op Maak opzegbrief. Je hoeft de brief alleen nog maar uit te printen, te frankeren en op de post te doen.

Abonnement Lecturama

Lecturama is gespecialiseerd in de mooiste en meest unieke verzamelingen.
Opzegtermijn (Indien van toepassing): 3 Maand/maanden

Uitgeverij Lecturama

Tel: 0900-20 22 661
E-mail: 0900 - 20 22 661 (35 ct pm)
Website: www.lecturama.nl
Stap 1

Vul hier jouw gegevens in voor de opzegbrief

Contractnummer *  Voer hier het contractnummer van het op te zeggen abonnement in. Wanneer het nummer onbekend of niet van toepassing is, kun je niet bekend invullen of n.v.t.
Email *  Vul hier jouw e-mail adres in.
Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Adres * Voer hier de straatnaam in zonder huisnummer en toevoeging.
Huisnummer * Voer hier het huisnummer in zonder toevoeging.
Nr. Toevoeging Voer hier nummer toevoegingen in, bijv. zwart, hoog of A
Postcode * Vul de postcode in door eerst de 4 cijfers in te vullen en dan de letters. bv. 1234AB
Woonplaats *
Land *
Geef je mening

Deel je mening over Abonnement Lecturama met anderen

Vertel anderen waarom je opzegt of tevreden bent

Wil je wat kwijt over de dienst, het product, de service of gewoon over jouw ervaring? Laat het ons en anderen weten.

Naam Vul hier jouw naam in. Let op: Anderen kunnen deze naam zien
  Let op: Deze naam kan online gebruikt worden. Wil je anoniem blijven vul dan niks in.
Wat wil je kwijt: *
Geef je mening

Mening van anderen

Ik heb de kralendoos goed ontvangen,had de telefoniste wel direkt verteld dat ik geen verdere pakketten wou ontvangen,daar ik momenteel mijn centen voor andere doeleinden beter kan gebruiken. Bij deze zeg ik dus alles nog eens op want heb geen zin om pakketten terug te zenden op mijn kosten. Beleefde groeten,pooh

Geschreven door anoniem op 6-11-12

Heb kennismakingspakket gekregen na telefonische mededeling van Lecturama, dit zijnde creatief met kralen :niet tevreden en wens dus te stoppen met verdere toezendingen of eender welke verdere aanbiedingen .Vriendelijke groeten .

Geschreven door anoniem op 22-10-12

Ik zou ook een gratis cadeau gekregen hebben,maar toch moet er voor betalen.En toch was de zending niet wat ik er van verwacht had,en daarom wil ik niets meer ontvangen.

Geschreven door anoniem op 12-10-12

dit noem ik geen cadeau, kan ik niks mee aanvangen

Geschreven door de smet marie-rose op 14-9-12

Mijnheer Aangezien u jullie niet aan de afspraken kunnen houden Beloofd 1 proef pakket en stop Ontvang ik nu een 2 de dat ik zeker niet gevraagd heb stuur het terug Onkosten betaling door verzender Hopend op een eerlijke medewerking GRETA VAN CUTSEM LOSTRAAT 3 1760 ROOSDAAL

Geschreven door anoniem op 24-7-12

Ik wist niet dat ik zoveel moest betalen,ik heb alleen meegedaan aan een enquette......veels te duur en zonder toestemming. Dus alles word weer terruggestuurd.

Geschreven door anoniem op 16-3-12

de zending vind ik toch niet zo interessant

Geschreven door anoniem op 17-2-12

Ik wil, volledig niets meer te ontvangen over de bedelarmband. Daar ik gewoon had mee gedaan met een enquete.Maar toch wordt ik aangemaand om administratievekosten te betalen. we moeten het stellen met een pensioentje.

Geschreven door anoniem op 3-12-11

IK krijg steeds meer het idee dat jully een bedrijf runnen alleen winst bejagt. Op mijn bank afschrift is het een paar keer gebeurd dat het zelfde bedrag er TWEE keer af geschreven, ik vind asoo, wens onmiddellijk stop zetten van deze transactie. JULLY ZIJN OP LICHTERS EEN ANDER WOORD HEB IK NIET

Geschreven door anoniem op 21-11-11

ik wil geen pakketten van lecturama meer ontvangen.bij deze zeg ik het abonnement per direct stop

Geschreven door anoniem op 9-10-11

bij deze wil ik latenweten dat het om klant teworden bij lecturama een vergissing is geweest en wil dat dan bijdeze opzeggen,bi voorbaat dank voor de genoten diensten.

Geschreven door anoniem op 8-9-11

ik heb een kennismakings pakket website aan gevraagd wil laten weten dat ik geen verdere zendingen wil ontvangen, vul alles in moet het landt invullen wat zie ik tot mijn verbasing nederland staat er niet bij, dus kan ik niet verder om op te zeggen,, een zeer slechte zaak.wat nu ?

Geschreven door anoniem op 25-8-11

ik wist niet dat ik al bedrogen was voor ik het eerste proef pakket aankreeg ik kan zelf nog niet via mail opzeggen,in moet postnummer met letters invullen maar wij in belgie hebben er geen.ZAL BESTELLENG ONMIDDELIJK TERUGSTUREN EN VERWACHT ZEKER GEEN VOLGENDE MEER GROETJES

Geschreven door opdebeeck op 2-6-11

Lecturama heeft geen abonnementen!!

Geschreven door anoniem op 6-4-11

ik vond de dame aan de telefoon behoorlijk op dringerigdus ik ben er in getrapt je kon telefonisch op zeggen maar het nummer is niet meer in gebruik

Geschreven door anoniem op 17-1-11

Geachte, Ik heb een eerste kennismakingszending ontvangen en heb deze betaald. Onmiddellijk heb ik opgezegd, maar geen antwoord gekregen, wel een tweede zending die ik heb teruggestuurd, voldoende gefrankeerd, naar Zaventem. Deze zending ook met een begeleidende opzegbrief. Nu krijg ik weer een rekening met zelfs nalatigheidsinteresten !!!!!! Telefonisch zijn jullie natuurlijk niet te bereiken. Wat moet ik doen om van jullie af te geraken ? Naar het Gerecht stappen ?

Geschreven door anoniem op 29-12-10

Ik wil geen paketten meer ontvangen,heb er een laten aanpraten doch slechte kwaliteit en de manier waarop een abonnement wordt aangesmeerd is gewoonweg schandalig.Ik wens met jullie niks meer te maken te hebben en stuur de paketten terug.

Geschreven door anoniem op 27-11-10

tweederangs oosterse gevechtsfilms en ik ben daar ingetrapt. Ik wil geen meer hebben....

Geschreven door luc op 18-11-10

ik heb telefoontje gekregen van lecturama iemand die vertelde dat ik prijzen kon winnen en ook nog vragen stelde over mijn interesses,en er zou mij een bedel armband opgestuurd worden voor de prijs van 9.83 euro en ik heb 1 bedelpaard ontvangen voor die zelfde prijs van 9.83 euro dat vind ik echt heel laag van jullie dat jullie de mensen zo oplichten .Ik wil dus geen zendingen meer en als jullie er toch opsturen betaal ik nieks meer maar stuur ook niet retour.

Geschreven door anoniem op 25-10-10

het was een aan bieding nu blijkt het een serie te zijn waar ik geen belangstelling voor heb.

Geschreven door anoniem op 24-10-10

Ook ik ben telf. beetgenomen , heb mijn volgende bestelling teruggestuurd heb hiervoor 12 € betaald . Als je echter niets hebt getekend kan men dan spreken van een contract ?

Geschreven door Ingrid op 20-10-10

heb dit amadora gedoe helemaal niet besteld en betaal dus ook niets zelfs geen retourkosten

Geschreven door anoniem op 11-10-10

IK HEB NIET BESTELT IK HEB NIET GVRAAGD OM ABONNE TE VOORDEN IK VIND DAT ANORMAAL

Geschreven door anoniem op 30-9-10

Beste D.Thelen na verschillende pogingen jullie klantendienst telefonisch te willen bereiken,wat mij niet gelukt is.Wil ik jullie er op attent te maken dat ik de kennismakingenspakket(digitale fotografie) niet wens die ik ontvangen heb op 19/09/2010. Bij deze wil ik verder geen pakjes meer ontvangen want ik vindt dit geen service van jullie kant als men niemand kan bereiken en minuten aan de lijn wordt gehouden en steeds in antwoordapperaat te horen krijgt u wordt dadelijk geholpen zodra een medewerker vrij is. Daar de consument het recht heeft aan de verkoper mede te delen dat hij afziet van de aankoop,zonder betaling van een boete binnen de 10 werkdagen.

Geschreven door anoniem op 21-9-10

Deze reeks is te duur voor mij wegens mijn inkomen

Geschreven door anoniem op 14-9-10